Olvipharm
Bioscreen

Τρόποι Αποστολής και Χρόνοι Παράδοσης

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλονται μόνο εντός ΕΛΛΑΔΟΣΓια τις πόλεις Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης.

- Παραγγελίες πάνω από 95 €: Δωρεάν αποστολή
- Παραγγελίες κάτω από 95 €: Εξτρά χρέωση 6.5€

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

- Παραγγελίες πάνω από 95 €: Δωρεάν αποστολή
- Παραγγελίες κάτω από 95 €: Εξτρά χρέωση 8€

Αντικαταβολή Μετρητοίς:
Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται με αντικαταβολή στο courier (ACS, Γενική Ταχυδρομική) που σας την παραδίδει. Αν επιλέξετε το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση της τάξεως των 3 ευρώ.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να αποσταλεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με χρέωση:

  • Μέσω ταχυδρομείου στην διεύθυνση παραλαβής που μας έχετε ορίσει.
  • Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σε όλες τις περιπτώσεις όπου υπάρχει χρέωση για την μεταφορά, ο πελάτης θα ενημερώνεται από το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας, για το κόστος πριν αποσταλεί η παραγγελία του.

Διαθεσιμότητα

Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας ενημερώνετε με e-mail ή fax ότι είστε ενήμερος και επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή. Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα πριν την τιμολόγηση και αποστολή της. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μιας παραγγελίας, μπορείτε να την ακυρώσετε επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στα τηλ.210 6253174 στο e-mail . Για τη διαδικασία αυτή είναι απαραίτητος ο μοναδικός Κωδικός Παραγγελίαςπου σας απέστειλε αυτόματα το ηλεκτρονικό κατάστημα με e-mail όταν ολοκληρώσατε την παραγγελία σας.

Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση που, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι ή δεν σας ικανοποιούν πλήρως, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης. Στη αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Η εταιρία δεν ευθύνεται για ζημίες που ενδεχομένως να προκύψουν στα προϊόντα κατά την διαδικασία επιστροφής τους. Αμέσως μετά την παραλαβή των προϊόντων προς επιστροφή και αφού βεβαιωθεί ότι η συσκευασία τους βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και ότι το προϊόν έχει πωληθεί από την εταιρεία μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του olvipharm.gr ώστε να συνεννοηθείτε τον τρόπο που επιθυμείτε, για να σας επιστραφούν τα χρήματα. Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί το πολύ μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος από την εταιρεία μας.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα τα οποία παρουσίασαν πρόβλημα στη λειτουργία τους και καλύπτονται από εγγύηση από το olvipharm.gr, τότε επιστρέφεται το προϊόν και το τμήμα υποστήριξης του olvipharm.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει, σχετικά με την πορεία επισκευής του συγκεκριμένου προϊόντος ή και την αντικατάσταση του – αν αυτό δεν επισκευάζεται. Τα ανωτέρω δεν ισχύουν στην περίπτωση που το προβληματικό προϊόν καλύπτεται από εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο του. Σε κάθε περίπτωση πριν από την επιστροφή προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Τιμές των πωλούμενων Προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται Φ.Π.Α, ανάλογα με το προϊόν ή την υπηρεσία. Επίσης, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής συμπεριλαμβάνονται στις τιμές των προϊόντων. Το olvipharm.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση (οι τιμές για τα προϊόντα που έχουν παραγγελθεί παραμένουν οι ίδιες έως την στιγμή της παράδοσης).

Υποστήριξη

Για οποιαδήποτε πληροφορία πριν ή μετά την επιλογή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

olvipharm.gr – Tμήμα εξυπηρέτησης πελατών
Τηλ.: 210 6253174 Fax: 210 6253174

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά 10:00 – 20:00 εκτός επίσημων αργιών και εορτών

Προηγούμενη Σελίδα Προσθήκη στα Αγαπημένα Εκτύπωση Σελίδας Κορυφή